CRM til dagligvareleverandører

CRM til dagligvareleverandører

Siden starten i 1996 har vi fokuseret 200% på løsninger til dagligvareleverandører. Det er vores ambition at levere de mest fleksible, de bredeste, de dybeste og de mest sammenhængende løsninger for produkt-administration, salgstøtte og KAM-styring.

Butiksdata indlæses fra Dansk Butiksregister eller fra egne Excel-ark. Produktdata indlæses fra GS1 TradeSync filer, via fmcgProducts fra fmcg Solutions aps eller fra egne Excel-ark.

Kampagner er synlige for både KAM og salgskonsulenter. Scannerdata indlæses direkte fra grossisternes datafiler. Integration med ERP eller eksterne KAM-systemer (f,eks, EffectManager/EffectMakers) aftales efter behov.

Stamdata, sortimenter, besøgs- og ordrehistorik m.v. eksporteres til Excel (evt. med Pivot) og sendes med mail til specificerede modtagere på fast angivne tidspunkter. Rejseordrer sendes til grossisterne med EDI.

Løsningerne er foranket i solide og brugervenlige platforme: fmcgCRM på iPad/iPhone, MediaplusCRM på PC laptop. fmcgProducts på web og den nye BI løsning på Microsoft PowerBI.